Experiențe împreună.
You are here:

Burcă, despre parcursul din Conference League: "Să obţinem o victorie, să demonstrăm că celelalte meciuri au fost o întâmplare"

Burcă, despre parcursul din Conference League: "Să obţinem o victorie, să demonstrăm că celelalte meciuri au fost o întâmplare"

CFR Cluj

Comentarii

Fotbalistul echipei CFR Cluj, Andrei Burcă, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi trebuie să obţină o victorie în partida de acasă cu Jablonec, din ultima etapă a grupelor Conference League, pentru a demonstra că au fost o întâmplare celelalte meciuri.

“E foarte dureros, nu a fost cel mai bun parcurs din Europa. Am avut aşteptări mari. Cred că este un meci important pentru noi, încercând să spălăm cât de cât faţa pe care am avut-o în această grupă. Mâine trebuie să intrăm cel puţin la fel de determinaţi ca adversarul ca să obţinem un rezultat pozitiv. Trebuie să ne ridicăm la pretenţiile competiţiei. Trebuie să obţinem o victorie, să demonstrăm că celelalte meciuri au fost o întâmplare. Prima şi ultima impresie contează mereu în fotbal”, a spus Burcă.

El a menţionat că în acest sezon echipa a fost şi afectată de schimbări: “Au fost multe schimbări în lot, am schimbat trei antrenori în trei luni. Nivelul din Europa nu este cel din campionat. Nu ne-am ridicat la aşteptările competiţiei dar sperăm să muncim cât mai mult în campionat şi să fim din nou campioni pentru a reuşi în următorul sezon să ne propunem mai multe”.

CFR Cluj va întâlni echipa Jablonec, joi, pe teren propriu, de la ora 19.45, în ultima etapă a grupei D din Conference League. CFR Cluj ocupă ultimul loc în grupă, cu un punct (o remiză şi patru înfrângeri) şi nu mai are nicio şansă de calificare în faza următoare.

viewscnt
Articole similare