Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Burcă şi Panduru s-au pus de acord în privinţa jucătorului de la Dinamo: „E special şi foarte motivat să reuşească în fotbalul mare!” | EXCLUSIV

Burcă şi Panduru s-au pus de acord în privinţa jucătorului de la Dinamo: „E special şi foarte motivat să reuşească în fotbalul mare!” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Ovidiu Burcă şi Basarab Panduru l-au analizat pe Dennis Politic, fotbalistul care a strălucit la Dinamo în prima parte a sezonului.

Ovidiu Burcă şi Basarab Panduru, cuvinte de laudă pentru fotbalistul lui Dinamo

Fostul tehnician al clubului dinamovist l-a scos în evidenţă pe Dennis Politic, precizând că are o dorinţă uriaşă de a ajunge un fotbalist mare. Pandi i-a dat dreptate şi a remarcat mentalitatea diferită pe care o are „aripa” dinamovistă faţă de majoritatea fotbaliştilor din Superligă.

Ovidiu Burcă: „Politic este foarte antrenabil şi foarte motivat să reuşească în fotbalul mare. A avut o perioadă în care a fost accidentat şi nu l-am folosit, dar a fost unul dintre jucătorii pe care m-am bazat foarte mult şi este special. Nu îl vedeam în banda dreaptă pentru că este un jucător care, atunci când intră în interior, are o finalizare foarte bună.

Basarab Panduru: „Mi-a plăcut mentalitatea lui. El nu caută faultul niciodată. Caută să scape de adversar. Cădea în ultimul moment. Anul trecut a jucat în liga a treia din Anglia şi din punctul ăsta de vedere s-a călit. Este agresiv cu mingea. El face tot posibilul să treacă de adversar. Are o altă mentalitate! Cred că va ajunge fotbalist bun”

  • 350.000 de euro este cota de piaţă a lui Dennis Politic, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Basarab Panduru a comentat situaţia antrenorilor demişi rapid din Superligă

Basarab Panduru a comentat plecarea lui Burcă de la Dinamo, precizând că majoritatea antrenorilor care promovează în Liga 1 păţesc aşa ceva. Unul dintre motive e reprezentat de susţinerea deficitară chiar din partea conducătorilor.

Basarab Panduru: „La noi în România, 80% dintre antrenorii care promovează sunt daţi afară în primul an. Mulţi sunt daţi afară în primele 10 etape, asta e la noi statistica. Nimeni, doar Burcă o vedea pe Dinamo să promoveze în Liga 1 încă din primul an. Au mai venit câţiva jucători, dar au venit foarte târziu. Când faci trecerea la prima ligă cu aceiaşi jucători de la Liga 2, sunt şanse foarte mari să fii demis.”

Ovidiu Burcă: „Ţi-ai dat răspunsul de ce antrenorii care promovează sunt demişi. La nivelul Superligii e alt nivel, dar la noi a fost timpul foarte scurt. A fost şi problema aia cu blocarea transferurilor.”

Afla mai multe despre: ovidiu burcabasarab pandurudennis politic 

viewscnt
Articole similare