Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Burcă şi Sigurjonsson trag un semnal de alarmă după CFR Cluj - Sigurjonsson: "Cu jocul din repriza a doua nu avem şanse la campionat!"

Burcă şi Sigurjonsson trag un semnal de alarmă după CFR Cluj - Sigurjonsson: "Cu jocul din repriza a doua nu avem şanse la campionat!"

CFR Cluj

Comentarii

Andrei Burcă şi Runar Sigurjonsson, fotbaliştii CFR-ului, au reacţionat la finalul obţinute de CFR Cluj, 2-0 împotriva lui FC Botoşani pe teren propriu, în etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 1.

Burcă a spus că, la final, contează doar cele trei puncte onţinute, dar cu jocul pe care CFR l-a prestat în repriza a doua nu există şanse la titlul de campioană: "Ne bucurăm că am luat cele trei puncte, asta a contat. Am făcut un joc foarte bun în prima repriză, însă repriza a doua trebuie să ne dea mult de gândit. Nu se poate să ne prezentăm aşa, să aibă ocazii adversarul, să nu mai închidem, am intrat relaxaţi în repriza a doua, nu ştiu ce s-a întâmplat. Cu jocul din repriza a doua nu avem şanse la campionat", a spus Burcă, la flash-interviu.

Sigurjonsson a reuşit o dublă, acestea fiind primele sale goluri la CFR Cluj, dar a spus că nu contează dacă el marchează sau nu, ci doar echipa să câştige. "Sunt fericit cu această victorie. Meciul trecut nu am fost aşa fericit. Chiar nu îmi pasă dacă marchez sau nu, trebuie doar să câştigăm, nu contează cum o facem. Primele 45 de minute au fost bune, următoarele 45 nu au mai fost atât de bune, aşa că trebuie să avem prestaţii mai bune", a spus Sigurjonsson.

CFR Cluj a trecut pe primul loc în Liga 1, cu 41 de puncte, dar cu un joc în plus faţă de FCSB, care joacă joi, de la ora 19:45, împotriva Craiovei în Bănie.

CFR Cluj - FC Botoşani 2-0, în play-off-ul Ligii 1

CFR Cluj a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa FC Botoşani, în etapa a IV-a a play-off-ului Ligii I. Ardelenii urcă provizoriu pe primul loc, cu două puncte avans faţă de FCSB, de pe locul 2. Câte un jucător de la fiecare echipă a fost eliminat, în finalul întâlnirii.

A marcat: Sigurjonsson '25, '28.

1-0, min. 25: Sigurjonsson a marcat cu un şut de la16 metri, cu piciorul drept, din poziţia centrală, portarul Hankic atingând balonul, dar nereuşind să-l împiedice să intre în plasă;

2-0, min. 28: Tot Sigurjonsson a înscris, cu stângul, din interiorul careului, de pe partea stângă, dintr-un unghi de aproximativ 45 de grade, la coluţul lung.

În minutul 88, Păun l-a faultat pe Al Mawas, trăgându-l tare de tricou. Sirianul a reacţionat şi a vrut să-şi facă singur dreptate, apoi jucătorii celor două echipe au făcut un meleu şi s-au împins reciproc. După această fază, Latovelvici şi Al Mawas au fost eliminaţi.

Au evoluat echipele:

CFR Cluj: Sandomierski - Manea, Vinicius, Burcă, Camora - Sigurjonsson (Chipciu '63), Bordeianu (Hoban '79), Gîdea (Păun '8) - Deac (Latovlevici '79), Debeljuh (Omrani '78), V. Costache. Antrenor Edward Iordănescu;
FC Botoşani: Hankic - Braun (Patache '87), Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu - E. Papa (Meleke '30), Rodriguez, Tîrcoveanu - Aşkovski (Ongenda '46), D. Croitoru (Al Mawas '8), Fili (S. Camara '46). Antrenor Marius Croitoru.

Afla mai multe despre: andrei burcacfr clujsigurjonssonliga 1reactii 

viewscnt
Articole similare