Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Burleanu a spus-o în premieră: cine sunt "şomerii care se cereau" la FRF! "Lui Răducioiu i-am cerut scuze, nu la el m-am referit!"

Burleanu a spus-o în premieră: cine sunt "şomerii care se cereau" la FRF! "Lui Răducioiu i-am cerut scuze, nu la el m-am referit!"

FRF

Comentarii

Răzvan Burleanu a vorbit în premieră despre o afirmaţie care a făcut vâlvă în timpul campaniei pentru alegerile FRF. La scurt timp după ce Ionuţ Lupescu îşi anunţase candidatura, Burleanu preciza că acesta e susţinut de "persoane fără angajament", foarte probabil dornice să prindă un post la FRF, acesta fiind şi motivul pentru care s-au

Mai mulţi componenţi ai Generaţiei de Aur au luat imediat poziţie şi, în frunte cu Florin Răducioiu, Gică Popescu sau Basarab Panduru, au taxat dur reacţia lui Burleanu.

Acum, după câştigarea alegerilor, Burleanu precizează că nu şi-a îndreptat afirmaţia spre componenţii Generaţiei de Aur, ci spre Mircea Sandu, Adalbert Kassai şi Florin Prunea, care însă a făcut parte din cea mai bună generaţie a fotbalului românesc.

"I-am cerut scuze lui Răducioiu, dar eu nu mă referisem la el. Nici la alţi componenţi ai acelei generaţii de excepţie. (n.r. M-am referit) La Mircea Sandu, la Florin Prunea, la Pompiliu Popescu. Ei ne-au declarat război", a declarat Burleanu pentru Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: burleanuraducioiusomerisandupruneakassai 

viewscnt
Articole similare