Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Burleanu acuză presa că i-a ridicat statuie lui Ionuţ Lupescu: ”Când v-am evidenţiat cum a fost administrată FRF... aţi simtit că se clatină”

Burleanu acuză presa că i-a ridicat statuie lui Ionuţ Lupescu: ”Când v-am evidenţiat cum a fost administrată FRF... aţi simtit că se clatină”

FRF

Comentarii

Răzvan Burleanu, actualul preşedinte al FRF, crede că presa din România s-a aşezat în mod eronat de parte lui Ionuţ Lupescu şi spune că după al doilea mandat oamenii se vor convinge de lucrurile bune pe care le-a făcut în această perioadă.

Credeţi că în presă suntem în galerii? Pro Burleanu, pro Lupescu? ”Pro Burleanu n-am văzut prea mulţi şi când cineva vorbeşte despre o realizare a administraţiei noastre, e tăvălit din colţ în colţ. Cât despre ceilalţi, cred că da.

Cred că dumneavoastră aţi făcut o greşeală <<că vine salvatorul fotbalului românesc de la UEFA>>, i-aţi aşternut un covor roşu, i-aţi ridicat o statuie şi când v-am evidenţiat cum a fost administrată FRF,  imediat aţi rămas fără cuvinte şi aţi simţit că această statuie ridicată de dumneavoastră, aţi simtit că se clatină şi că nu mai aveţi această capacitate de a vorbi cum aţi făcut o acum o lună jumătate.

În cel de al doilea mandat o să vă convingem de ce am făcut bun în această perioadă de timp şi de faptul că am contribuit la o fundaţie pe care  în următorii patru ani, veţi vedea cum se ridică această fundaţie”, a declarat Răzvan Burleanu la o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: frffederatia romana de fotbalrazvan burleanu,  

viewscnt
Articole similare