Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Burleanu agită lupta pentru titlu: ”Îi urez lui Petrescu să ia campionatul cu CFR!” Ce spune despre răbufnirea lui Gică Hagi

Burleanu agită lupta pentru titlu: ”Îi urez lui Petrescu să ia campionatul cu CFR!” Ce spune despre răbufnirea lui Gică Hagi

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Burleanu se felicită că l-a ales pe Cosmin Contra pentru postul de selecţioner, în contextul în care a purtat negocieri şi cu Dan Petrescu. Preşedintele FRF lasă echidistanţa la o parte şi îi urează lui Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj.

Dan Petrescu a fost prima soluţie pentru înlocuirea lui Christoph Daum, dar negocierile au picat, deoarece ”Bursucul” avea contract cu CFR Cluj. Ulterior, FRF a purtat discuţii cu Cosmin Contra, care a acceptat postul de selecţioner. Răzvan Burleanu se felicită pentru alegerea pe care a făcut-o, dar face şi o declaraţie care agită apele în lupta pentru titlu în Liga 1:

”În momentul de faţă, naţionala merge foarte bine, aşa că nu are de ce să îmi pară rău. Cosmin Contra face o treabă foarte bună, suntem foarte încântaţi de colaborarea pe care o avem cu Contra. Şi îi urez lui Petrescu să îşi îndeplinească obiectivul, Contra are să califice naţionala, Petrescu să o facă pe CFR Cluj campioană”, a declarat Răzvan Burleanu pentru Telekom Sport.

Preşedintele FRF a fost întrebat şi despre declaraţiile lui Gică Hagi, care s-a arătat foarte nemulţumit pentru faptul că Ianis n-a fost chemat la naţională: ”Probabil e durerea unui tată care îşi doreşte foarte mult ca copilul lui să facă pasul la prima reprezentativă. E de înţeles acest lucru”.

Afla mai multe despre: viitorulgica hagifrfrazvan burleanucontrapetrescucfr 

viewscnt
Articole similare