Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Burleanu: "Ar fi un sezon negru pentru Liga 1 dacă nu am avea echipă în grupele Europa League"

Burleanu: "Ar fi un sezon negru pentru Liga 1 dacă nu am avea echipă în grupele Europa League"

UEFA Europa League

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat că ar fi "un sezon negru pentru Liga I" dacă niciuna dintre echipele româneşti, FCSB şi CFR Cluj, nu ar reuşi calificarea în grupele Europa League.

"A fost o noapte neagră în ceea ce priveşte rezultatele din Luxemburg şi Austria. Dar eu sunt ultimul care speră, adică până atunci când nici jucătorii nu vor mai crede în şansa lor. Dar atât timp cât jucătorii speră, voi spera.şi eu că FCSB şi CFR vor putea întoarce rezultatele din prima manşă. Ar fi un sezon negru pentru Liga I din România dacă nu am avea echipă în grupele Europa League. Eu am văzut Rapid Viena şi Dudelange şi consider că au fost adversari accesibili pentru echipele noastre", a afirmat Burleanu la Casa Fotbalului.

Preşedintele s-a arătat surprins de progresul fotbalului din Luxemburg la nivel de club. "La nivel de naţională ştim că Luxemburg nu mai e ce a fost, dar nu ne aşteptam ca şi la nivel de club să fie această schimbare. Contează în acelaşi timp şi cum tratezi meciul. Dacă vrei să te califici în grupele cupelor europene, asemenea meciuri trebuie să le câştigi", a adăugat oficialul FRF.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujrazvan burleanumesajeuropa league 

viewscnt
Articole similare