Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Burleanu asta pregăteşti? DEZVĂLUIRILE lui Ionuţ Lupescu: "O să mai apară şi alte discuţii legate de soţia mea!"

Burleanu asta pregăteşti? DEZVĂLUIRILE lui Ionuţ Lupescu: "O să mai apară şi alte discuţii legate de soţia mea!"

Fotbal

Comentarii

Fostul internaţional a dezvăluit în direct la Telekom Sport că Răzvan Burleanu va publica în zilele viitoare noi dezvăluiri despre cum firma soţiei lui Lupescu s-a ocupat de catering-ul unor evenimente organizate de FRF.

"O să mai apară acum, de exemplu, că familia a ajutat Federaţia pentru că aşa am vrut eu. La vremea respectivă, Federaţia nu stătea pe roze. O să mai apară şi alte discuţii, că a făcut soţia mea unul,  două sau trei catering-uri în şase ani! La un moment dat îmi aduc aminte că am rugat-o pe soţia mea:  «Mâine, te rog frumos să rezolvi repede un catering pentru o delegaţie de la UEFA, pentru că cei de la Mogoşoaia nu mai puteau să facă faţă». Aşa e când ai foarte multe vizite.

Tu crezi că din banii ăştia ne-am îmbogăţit? Tu crezi că 2.400 de euro i-am băgat în buzunar? Sumele sunt derizorii. Acest Bogdan Popescu, mare specialist de marketing la ei, caută în dosare, în toată arhiva. Mai mult, am înţeles că a plătit din banii Federaţiei un abonament la ANAF ca să poată luat toate firmele, să le judece şi să le prezinte într-un anumit context. Au pus pe agenda de lucru din Comitetul Executiv să îmi facă un dosar penal. Preşedintele în exerciţiu nici măcar n-are curaj să facă asta", a spus Lupescu.

Afla mai multe despre: ionut lupescuechipa nationalaalegerifrfrazvan burleanu 

viewscnt
Articole similare