Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Burleanu despre primul meci oficial al sezonului: ”Se putea şi mai bine”. Şi-a ales favorita din finala CM 2018: "Merită să câştige"

Burleanu despre primul meci oficial al sezonului: ”Se putea şi mai bine”. Şi-a ales favorita din finala CM 2018: "Merită să câştige"

Fotbal intern

Comentarii

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a vorbit despre CFR Cluj - U Craiova 1-0, din Supercupa României, dar şi despre finala de la CM 2018, Franţa - Croaţia.

„A fost un meci bun. Se putea şi mai bine, dar aşa e la început de sezon. Sunt optimist în privinţa şanselor echipelor noastre de a accede în grupele Europa League. Plec la finala Campionatului Mondial. A fost un turneu plin de surprize.

M-aş fi aşteptat ca Anglia să fie în finală. Cred că Croaţia merită să câştige acest Mondial. Eu am ţinut cu Germania, la fel ca multă altă lume. Nu mai contează dacă sunt pro sau contra disputării Mondialului din 2022 la final de an. Mai important este ca naţionala noastră să fie prezentă acolo” - a spus Răzvan Burleanu.

Campioana CFR Cluj a câştigat pentru a treia oară Supercupa României, sâmbătă seară, învingând cu scorul de 1-0 deţinătoarea Cupei, CS Universitatea Craiova, pe stadionul Ion Oblemenco, din Craiova. CFR Cluj a mai câştigat Supercupa în 2009 şi în 2010. Pentru Edward Iordănescu este primul trofeu din cariera de antrenor.

Afla mai multe despre: razvan burleanufrfcraiovacfr cluj 

viewscnt
Articole similare