Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Burleanu mută "războiul" de pe blog în Comitetul Executiv | Anunţul de ultimă oră care-l vizeză pe Ionuţ Lupescu!

Burleanu mută "războiul" de pe blog în Comitetul Executiv | Anunţul de ultimă oră care-l vizeză pe Ionuţ Lupescu!galerie foto

Fotbal

Comentarii

Pe 22 martie de la ora 12:00, la sediul Federaţiei Române de Fotbal va avea loc un nou Comitet Executiv. Pe ordinea de zi, Burleanu a introdus la punctul 4 o chestiune care-l priveşte în mod direct pe Ionuţ Lupescu.

"Informare cu privire la contractele comerciale încheiate între FRF şi societăţi comerciale deţinute de domnul Ioan Angelo Lupescu sau membri ai familiei sale în timpul când acesta deţinea funcţia de director general al FRF", se arată în ordinea de zi a Comitetului Executiv de joi.

În urmă cu câteva zile, Burleanu îşi anunţa această intenţie: "Ce poate să mă înveţe Ionuţ Lupescu, cum să împart comisioanele? Vă asigur că FRF nu se mai întoarce la Federaţia Română de Comisioane, cum a fost până în 2014. Vom merge în Comitetul Executiv cu faptele pe care le-am descoperit, apoi să intervina procuratura, noi vom prezenta dovezile pe care le avem!".

 La alegerile din 18 aprilie pentru preşedinţia FRF şi-au anunţat candidatura Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu şi fostul fotbalist Marcel Puşcaş.

Afla mai multe despre: ionut lupescuechipa nationalaalegerifrfrazvan burleanu 

viewscnt
Articole similare