Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Burleanu nu e speriat de tragerea la sorţi şi are încredere totală în Cosmin Contra: ”Obiectivul rămâne acelaşi: câştigarea grupei”

Burleanu nu e speriat de tragerea la sorţi şi are încredere totală în Cosmin Contra: ”Obiectivul rămâne acelaşi: câştigarea grupei”

Echipa națională

Comentarii

Preşedintele FRF Răzvan Burleanu a afirmat, miercuri, după tragerea la sorţi a grupelor Ligii Naţiunilor, că România are parte de adversari redutabili, dar obiectivul rămâne acela de a ocupa prima poziţie în clasament la finalul acestei faze a competiţiei.

"Partea bună e că am picat într-o grupă de 4, ceea ce înseamnă că avem mai multe meciuri în faţa suporterilor. Partea mai puţin bună este că am picat într-o grupă grea, cu singura echipă calificată la Campionatul Mondial. Obiectivul ramâne acelaşi, să câştigăm grupa. Fiecare trebuie să fie foarte încrezător în şansele noastre. Am încredere totală în Contra. Sigur, aceasta este garanţia şi promisiunea noastră, ne calificăm la EURO. Asta e promisiunea făcută de antrenor şi jucători", a declarat Răzvan Burleanu la ProTV.

Reprezentativa României va evolua în grupa 4 a Ligii C din cadrul Ligii Naţiunii, alături de selecţionatele Serbiei, Muntenegrului şi Lituaniei, s-a stabilit, miercuri, la tragerea la sorţi de la Lausanne.

Datele partidelor sunt următoarele: 6–8 septembrie, 9–11 septembrie, 11–13 octombrie, 14–16 octombrie, 15–17 noiembrie şi 18–20 noiembrie.

Afla mai multe despre: burleanuromanialiga natiunilorcontra 

viewscnt
Articole similare