Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Burleanu: ”Nu mi-am dat seama că Moruţan a fost eliminat!” Ce făcea şeful FRF când mijlocaşul a primit al doilea galben

Burleanu: ”Nu mi-am dat seama că Moruţan a fost eliminat!” Ce făcea şeful FRF când mijlocaşul a primit al doilea galben

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Burleanu spune că nu a observat când Moruţan şi-a scos tricoul, deoarece încă sărbătorea golul marcat de mijlocaşul de 18 ani. România U19 a fost învinsă de echipa similară a Ucrainei şi a ratat calificarea la Campionatul European Finlanda 2018.

Naţionala sub 19 ani avea nevoie măcar de un egal pentru a termina pe primul loc în grupa Turneului de Elită, ceea ce echivala cu calificarea la EURO 2018. Şi lucrurile au mers perfect până în minutul 77. Moruţan a reuşit să deschidă scorul şi deja mulţi se gândeau la calificare. Dar tânărul mijlocaş central şi-a scos tricoul, a primit al doilea galben şi a fost eliminat. Din acel moment, Ucraina a început să preseze şi a reuşit să înscrie două goluri.

Răzvan Burleanu a privit meciul din tribune şi spune că a fost surprins când a aflat că Moruţan a fost eliminat, deoarece sărbătorea golul şi n-a observat că mijlocaşul a primit al doilea cartonaş galben. Totuşi, preşedintele FRF spune că Moruţan n-ar trebui scos vinovat pentru ratarea calificării:

”E tânăr încă... sper să înveţe din acest gest şi să nu se mai repete. E dificil, în momentul de faţă, să identifici un jucător care a greşit, e o ratare a unei calificări, deci e un eşec al nostru, al tuturor [...] Nici nu mi-am dat seama când Olimpiu Moruţan a luat roşu, ne bucuram şi l-am văzut că nu mai e pe teren, a fost foarte surprinzător acest lucru”, a declarat Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: romania u19razvan burleanumihai stoichitaucraina u19 

viewscnt
Articole similare