Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Burleanu primeşte lovitura de graţie cu două zile înainte de alegeri: "E un gest incalificabil!"

Burleanu primeşte lovitura de graţie cu două zile înainte de alegeri: "E un gest incalificabil!"

Fotbal

Comentarii

Cu două zile înaintea alegerilor de la Federaţia Română de Fotbal, Liviu Dragnea anunţă că Ionuţ Lupescu va avea toată suţinerea lui dacă va fi ales în fruntea Federaţiei. Cât îl priveşte pe Burleanu, Dragnea spune că nici măcar verbal nu poate susţine actuala conducere a FRF.

"Există o informaţie conform căreia oamenii din echipa lui Burleanu au mers prin ţară, în campanie electorală, şi au arătat o hârtie semnată de dumneavoastră că-l susţineţi în aceste alegeri", a fost întrebat preşedintele Camerei Deputaţilor de către jurnalistul Gazetei.

Şeful PSD a răspuns: "Nu am semnat nicio hârtie de susţinere pentru domnul Răzvan Burleanu! Nici nu aveam vreo competenţă să semnez aşa ceva, nici ca preşedinte al Camerei Deputaţilor, nici ca preşedinte al PSD-ului şi atât mai puţin ca microbist. Ca microbist, nu pot să dau susţinere scrisă pentru actuala conducere a Federaţiei Române de Fotbal! Nici măcar verbală! Dacă s-a întâmplat acest lucru, mi se pare inadmisibil! Este un fals pe care-l folosesc şi ar fi un gest incalificabil. Dincolo de faptul că intră într-o zonă periculoasă!"

Afla mai multe despre: burleanualegerifrflupescudragnea 

viewscnt
Articole similare