Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Burleanu vrea transparenţă totală în Liga 1! Decizie istorică luată la Comitetul Executiv al FRF. Ce vor fi obligate cluburile să facă

Burleanu vrea transparenţă totală în Liga 1! Decizie istorică luată la Comitetul Executiv al FRF. Ce vor fi obligate cluburile să facă

Superliga

Comentarii

Vineri, la adunarea Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, pe ordinea de zi s-a aflat şi un subiect de mare importanţă, care ar putea aduce schimbări radicale în modul prin care echipele de Liga 1 primesc licenţa.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a prezentat, pe scurt, care ar urma să fie cerinţele pentru echipele care doresc să fie licenţiate pentru Liga 1. În acest mod, va exista transparenţă totală, iar informaţiile de ordin financiar vor fi accesibile tuturor. 

"Asta presupune că toate cluburile din Liga 1 care vor trece prin acest proces de licenţiere vor fi obligate să îşi publice datele financiare pe propriul site, cu detalii, inclusiv în ceea ce priveşte cuantumul plăţilor către agenţii de jucători. Ne interesează să vedem cât la sută din bugetul unui club vine din sponsorizări, cât la sută din drepturi TV, cât la sută din ticketing, la fel, care sunt sumele totale pentru transferurile de jucători", a declarat Răzvan Burleanu. 

De această propunere s-au declarat mulţumite aproape toate cluburile din primul eşalon fotbalistic din România, conform spuselor lui Burleanu, mai puţin unul singur. Asta Giurgiu, echipă patronată de Ioan Niculae, nu a fost de acord cu noile prevederi pentru dosarul de licenţiere.

Afla mai multe despre: razvan burleanufrfliga 1licentiereechipeastramasura istorica 

viewscnt
Articole similare