Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Burnley - Chelsea. Gazdele traversează o perioadă fantastică

Burnley - Chelsea. Gazdele traversează o perioadă fantastică

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Burnley - Chelsea Anglia 19.04.2018. Se anunţă un meci dificil pentru oaspeţi, Burnley este cea mai în formă echipă din Premier League la ora actuală, cu cinci victorii consecutive.

Ponturi pariuri Burnley - Chelsea Anglia 19.04.2018

Gazdele sunt pe locul şapte în clasament cu 52 de puncte şi au un golaveraj total de 33-29. În ultimele cinci etape consecutive gazdele au reuşit cinci victorii, cu un golaveraj total de 11-4. În jocurile de pe teren propriu au reuşit şapte victorii şi patru rezultate de egalitate în 16 etape disputate, cu un golaveraj total de 14-13. În ultimele patru etape de acasă au două victorii şi două egaluri. În clasamentul jocurilor de sub 2,5 goluri în meci, Burnley este pe primul loc cu 22 de partide din 33 cu acest rezultat. Media de goluri marcate în jocurile disputate de gazde este de 1,9 pe meci. De la gazde lipsesc: Arfield, Brady, Defour, Walters, N Koudou. Burnley are şase meciuri fără înfrângere şi are cinci jocuri fără rezultate de egalitate.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide şi tu chiar astăzi un cont

Ponturi pariuri Burnley - Chelsea Anglia 19.04.2018

Chelsea este pe locul cinci cu 60 de puncte şi au un golaveraj total de 57-33. În ultimele cinci etape au o evoluţie oscilantă, două victorii, două egaluri şi o înfrângere. În jocurile din deplasare din acest sezon au reuşit opt victorii şi trei egaluri din 16 etape disputate, cu un golaveraj total de 29-18. În ultimele cinci etape din deplasare au două victorii şi trei egaluri. În jocurile disputate de Chelsea se marchează o medie de 2,7 goluri pe meci, iar per total au 19 partide din 33 disputate cu un rezultat de peste 2,5 goluri în meci. De la Chelsea lipsesc: Ampadu, Luiz, Drinkwater. Chlsea are un sezon foarte slab, cu nouă înfrângeri, iar în jocul din această seară sunt şanse bune ca Burnley să câştige.

Burnley - Chelsea 1X @ 1.91

Afla mai multe despre: burnleychelseaponturi pariurianglia 

viewscnt
Articole similare