Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Burscului" îi merge rău în Coreea de Sud: 5 etape fără succes! Jeonbuk a condus în ultim partidă, dar adversarii au întors scorul

"Burscului" îi merge rău în Coreea de Sud: 5 etape fără succes! Jeonbuk a condus în ultim partidă, dar adversarii au întors scorul

Campionate

Comentarii

Dan Petrescu (53 de ani) are parte de o serie de meciuri fără victorie în Coreea de Sud, la Joenbuk, echipă pe care a preluat-o după ce a plecat de la CFR Cluj.

"Bursucul" Petrescu a ajuns, cu Jeonbuk, la cinci etape fără succes în Coreea de Sud, iar seria nefastă de rezultate îl face să tremure pentru locul din play-off-ul campionatului din Coreea de Sud.

"Burscului" îi merge rău în Coreea de Sud: 5 etape fără succes!

Jeonbuk, echipa lui Petrescu, a fost învinsă de Gangwon, 1-3, deşi a deschis scorul repede prin Gustavo, în minutul 6. Adversarii "Bursucului" au răsturnat meciul în favoarea lor prin trei goluri marcate de Vitor Gabriel (45+1), Galego (45+3) şi Kim Dae-Won (75).

În urma rezultatului, Jeonbuk a rămas pe locul 5 în clasamentul din Coreea de Sud, cu 43 de puncte, în timp ce Gangwon a urcat pe locul 11, cu 24 de puncte. Jeonbuk are, însă, un meci mai puţin disputat decât Daegu, locul şapte, care o poate depăşi în clasament dacă-şi câştigă partida.

Afla mai multe despre: dan petrescujeonbukcoreea de sud 

viewscnt
Articole similare