Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Buzărnescu, declaraţii emoţionante după victoria uriaşă cu Svitolina: "Anul trecut, pe vremea asta, îmi doream să renunţ"

Buzărnescu, declaraţii emoţionante după victoria uriaşă cu Svitolina: "Anul trecut, pe vremea asta, îmi doream să renunţ"

Tenis

Comentarii

Mihaela Buzărnescu a produs marea surpriză a zilei de vineri la Roland Garros şi a eliminat-o din competiţie pe cea de-a patra favorită la câştigarea turneului, Elina Svitolina. În optimile de finală, românca o va întâlni pe Madison Keys.

"Sunt destul de confuză, dar foarte fericită. A fost un meci greu, mai ales în setul secund. Mă gândeam că pot câştiga, dar a fost greu să rămân pe poziţii. Săptămâna trecută, la Strasbourg, am fost foaret aproape de a câştiga meciul din semifinale cu Cibulkova, însă, am început să greşesc foarte multe lovituri şi am pierdut.

Astăzi, mi-am spus că trebuie să îmi păstrez controlul. Anul trecut, eram pe locul 400 pe vremea aceasta şi îmi doream să termin cu tenisul, părea că nu ajung nicăieri. În acel moment, familia mea m-a ajutat, am încercat un nou antrenor, iar din nimic m-a ajutat să învăţ multe lucruri. Jocul meu a progresat enorm şi stau foarte din toate punctele de vedere" , a declarat Mihaela Buzărnescu.

Afla mai multe despre: keysbuzarnescustrasbourgwta 

viewscnt
Articole similare