Experiențe împreună.
You are here:

Buzărnescu, pentru prima dată într-o finală WTA: ”Nu mă gândeam că voi ajunge aici”. Cu cine joacă în ultimul act la Hobart

Buzărnescu, pentru prima dată într-o finală WTA: ”Nu mă gândeam că voi ajunge aici”. Cu cine joacă în ultimul act la Hobart

Tenis

Mihaela Buzărnescu, locul 57 WTA, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-2, 6-2, pe ucraineanca Lesia Ţurenko, locul 43 WTA şi cap de serie numărul 5, calificându-se pentru prima oară în finala unui turneu WTA din carieră, la Hobart.

Buzărnescu s-a impus după un meci care a durat o oră şi 24 de minute. În urma acestui succes, Mihaela Buzărnescu, în vârstă de 29 de ani, va intra pentru prima dată în Top 50 WTA.

"Este uimitor că am reuşit să ajung în finală. Nu mă gândeam anul trecut că voi ajunge aici. Familia m-a susţinut mereu, prietenii mei apropiaţi au crezut mereu în mine, dar eu nu prea am crezut, mai ales după problemele de sănătate", a declarat Buzărnescu după meciul cu Ţurenko.

Calificarea în finală la Hobart este recompensată cu un premiu de 21.400 de dolari şi cu 180 puncte WTA.

În ultimul act, Buzărnescu va evolua cu belgianca Elise Mertens, deţinătoarea trofeului, locul 36 WTA şi cap de serie numărul 2. Cele două sportive s-au mai întâlnit de două ori, de fiecare dată impunându-se sportiva belgiană.

Comentarii
viewscnt