Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bye, bye, Crystal Palace? Englezii vor să transfere un fotbalist de 50 de milioane de euro, iar Florinel Coman îşi poate lua adio de la Premier League

Bye, bye, Crystal Palace? Englezii vor să transfere un fotbalist de 50 de milioane de euro, iar Florinel Coman îşi poate lua adio de la Premier League

FCSB

Comentarii

Transferul lui Florinel Coman (22 de ani) la Crystal Palace poate să rămână doar un vis pentru fotbalistul FCSB. Formaţia din Premier League are pe listă un alt fotbalist, Ismaila Sarr (22 de ani) de la retrogradata Watford, iar starul lui Gigi Becali (62 de ani) ar putea rămâne cu buza umflată, deşi Giovanni Becali a anunţat că e în negocieri pentru o eventuală trecere a lui "Mbappe de România" în Anglia.

Crystal Palace caută înlocuitor pentru Wilfried Zaha, fotbalist care urmează să plece de la formaţia de pe Selhurst Park, iar englezii şi-au întocmit o listă de fotbalişti care ar putea fi transferaţi. Pe lista lui Palace se află şi Florinel Coman, dar se mai află şi Ismaila Sarr, fotbalistul care a impresionat la retrogradata Watford. The Sun scrie că Watford cere 50 de milioane de euro pentru a fi de acord să se despartă de fotbalistul cotat la jumătate din suma cerută, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Astfel, transferul lui Coman la Crystal Palace este în mare pericol, având în vedere că Ismaila Sarr e deja acomodat cu rigorile şi ritmul din Premier League, pe urma sa fiind şi alte echipe din Anglia. Florinel Coman a făcut cel mai bun sezon al carierei de până acum la FCSB, iar în total a marcat 15 goluri şi a livrat 11 pase de gol în 40 de partide disputate în toate competiţiile acestui sezon.

De partea cealaltă, Ismaila Sarr stă mai prost decât Coman din punct de vedere al cifrelor. Senegalezul a marcat de şase ori şi a livrat şase assist-uri, dar în 30 de meciuri. Totuşi, este o diferenţă uriaşă între campionatul României şi Premier League. Atuul lui Sarr în faţa lui Coman e experienţa deja acumulată în campionatul de top al Regatului Unit, iar faptul că are valoare de Premier League, chiar dacă a retrogradat cu Watford, e susţinut de interesul lui Liverpool pentru el.

Un alt fotbalist care ar putea pleca de la Crystal Palace este belgianul Cristian Benteke, în schimbul căruia Roy Hodgson speră să obţină măcar opt milioane de lire. Fostul atacant de la Liverpool a marcat doar şase goluri în ultimele două sezoane de Premier League, iar Palace vrea să scape acum de el şi de salariul său uriaş, de 120.000 de lire pe săptămână.

  • 5,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman în prezent, potrivit Transfermarkt
  • 24,5 milioane de euro valorea Ismaila Sarr în acest moment, conform aceleiaşi surse

Afla mai multe despre: florinel comantransfercrystal palaceismaila sarr 

viewscnt
Articole similare