Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ca în "era Borcea" la Dinamo! Decizia luată de spanioli după ce au preluat clubul. Ultimele detalii despre noul stadion

Ca în "era Borcea" la Dinamo! Decizia luată de spanioli după ce au preluat clubul. Ultimele detalii despre noul stadion

Dinamo București

Comentarii

Preşedintele lui CS Dinamo, Ionuţ Popa, a anunţat că FC Dinamo a depus o solicitare de a reveni cu sediul clubului în Parcul Sportiv Dinamo. De aemenea, au fost oferite ultimele detalii despre noul stadion din "Ştefan cel Mare".

Nu au sediul la CS Dinamo şi preşedintele lui CS Dinamo a susţinut că a primit cererea de a reveni la CS Dinamo. 

FC Dinamo vrea să-şi mute sediul la CS Dinamo

După ce spaniolii au preluat pachetul majoritar al lui Dinamo, ibericii au mutat echipa, pentru meciurile de acasă, pe Arena Naţională. În schimb, grupul spaniol doreşte ca sediul să revină la CS Dinamo, ca pe vremea în care Cristi Borcea era acţionar: 

"Am avut o discuţie cu reprezentanţii de la fotbal. Dumnealor reintenţionează să se identifice cu spiritul dinamovist, să revină în Parcul Sportiv Dinamo, ceea ce, din punctul meu de vedere, ar reprezenta o normalitate şi un lucru bun. Am primit o solicitare scrisă, ulterior discuţiei cu dumnealor rămâne să o analizez cu colegii şi departamentul juridic şi le vom oferi un raspuns pentru a le înainta calea oficială şi legală pentru a veni în întâmpinarea solicitării danşilor", a declarat preşedintele lui CS Dinamo, Ionuţ Popa

Conducătorul de la CS Dinamo a oferit şi ultimele detalii despre noul stadion, după ce s-au pus la dispoziţia CNI toate documentele necesare: "Cunosc dorinţele celor de la fotbal club. Pot să vă spun în prezent că ceea ce a ţinut de CS Dinamo a fost realizat. Am înaintat documentaţia către Compania Naţională de Investiţii. Aşteptăm feedback-ul de la dumnealor. Dacă lucrurile sunt complete, ceea ce a ţinut de noi am realizat acum.

Dacă documentaţia tehnică îndeplineşte criteriile pe care dumnealor le au în standarde, atunci mergem mai departe şi CS Dinamo şi-a încheiat implicarea în acest proiect. După care dumnealor merg pe includerea atribuţiunilor în lista de sinteză, de obţinerea indicatorilor tehnico-economici, iar noi să începem să demolăm", a mai spus Ionuţ Popa. 

material realizat de Răzvan Ionaşcu şi de Dan Mirea

Afla mai multe despre: cortacerodinamosediu dinamo 

viewscnt
Articole similare