Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ca să ajungi antrenor trebuie să ai relaţii şi să fii supus” Un fost mare jucător de la FCSB a avut un momente de sinceritate

"Ca să ajungi antrenor trebuie să ai relaţii şi să fii supus” Un fost mare jucător de la FCSB a avut un momente de sinceritate

Superliga

Comentarii

Alexandru Bourceanu (36 de ani), fost jucător, este pe cale de a obţine licenţa pentru a începe cariera de antrenor.

Fostul jucător a lui FCSB ştie că ce îl aşteptă nu este un drum uşor. Bourceanu a mărturisit, într-un moment de sinceritate absolută, că în Liga I pentru a avea echipă trebuie să accepţi să fii supus şi să ai relaţii bune!

Fostul mijlocaş a vorbit pe large despre acest subect, în direct, la Look Sport: "Sunt prea mic pentru a face asemenea evaluări. Din prostie sau necunoştinţă de cauză aş putea spune anumite lucruri care să fie percepute greşit şi îmi voi face duşmani. Şi nu vreau să-mi fac!

Sunt un om care trăieşte într-o bulă. În ultima vreme mi-am dat seama că nu e bine să exprimi mutle păreri în media. Şansele mele de a ajunge antrenor sunt limitate, pentru că relaţiile mele sunt limitate. Chiar dacă voi avea cunoştinţe, e bine să nu am duşmani.

E clar că patronul şi preşedintele sunt şefii tăi, iar tu eşti, mai departe, şef peste echipă”

Eşti foarte bun ca antrenor, dar trebuie să mai ai cel puţin două lucruri în spate. Unul e să ai relaţii şi cunoştinţe. Al doilea e să fii mai mult supus şi să faci compromisuri. E clar că patronul şi preşedintele sunt şefii tăi, iar tu eşti, mai departe, şef peste echipă.

Dar în România trebuie să faci compromisuri şi să fii supus. Dacă vreau să antrenez, va trebui să fac aceste compromisuri. Nu doar eu! Toţi cei care vor să antreneze. Asta e o părere".

  • 5 ani a jucat Bourceanu în tricoul lui FCSB

 

Afla mai multe despre: alexandru bourceanufcsbantrenor 

viewscnt
Articole similare