Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cabral a povestit totul după ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus: "Colegilor le era frica de mine şi păstrau distanţa"

Cabral a povestit totul după ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus: "Colegilor le era frica de mine şi păstrau distanţa"

CSM Poli Iași

Comentarii

Rodny Lopes Cabral (25 de ani) a fost principalul personaj de la Poli Iaşi în ultimele zile, după ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus şi iniţial, meciul cu Academica Cliceni a fost amânat.

Spre deosebire de alte cazuri, situaţia de la Iaşi s-a rezolvat rapid, iar meciul s-a jucat duminică, la o zi distanţă după ce a fost programat iniţial. Cabral a vorbit la finalul meciului despre ce au însemnat ultimele zile pentru el şi cum a trăit cu teama că are coronavirus. 

"Da, mă simt bine. Acum câteva zile am făcut testul, am ieşit pozitiv şi a fost ceva ciudat, pentru că mă simţeam foarte bine, nu aveam niciun simptom şi ieri am făcut două teste, amândouă au fost negative.

În dimineaţa aceasta am făcut încă un test şi iar a fost negativ.Mă simt bine, sunt fericit că sunt sănătos, sunt fericit că pot juca fotbal, dar nu sunt mulţumit cu rezultatul, bineînţeles. Înainte a fost puţin ciudat, pentru că le era frică de mine şi păstrau distanţa, dar după ultimul test, de dimineaţă, au fost toţi fericţi pentru mine şi pentru echipă, că putem juca meciurile şi că suntem cu toţii sănătoşi", a povestit Cabral la flash interviul de la finalul partidei. 

Din păcate pentru fanii grupării ieşene, Iaşi a pierdut şi lupta pentru evitarea retrogradării continuă. Chiar Cabral a contribuit negativ, făcând penalty la unul dintre golurile marcate de Clinceni. 

"Am făcut o greşeală, este a doua oară când o păţesc pe acest post, de fundaş stânga, aşa că trebuie să joc mai bine acolo unde mă pune antrenorul să joc. A fost vina mea la penalty şi voi face tot ce pot ca să-mi îmbunătăţesc jocul", a mai spus olandezul. 

Afla mai multe despre: cabralcoronavirus 

viewscnt
Articole similare