Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cad pe capete | Kamil Glik, accidentat, nu va merge la CM 2018, spune preşedintele Federaţiei poloneze

Cad pe capete | Kamil Glik, accidentat, nu va merge la CM 2018, spune preşedintele Federaţiei poloneze

Cupa Mondială

Comentarii

Fundaşul Kamil Glik (AS Monaco), accidentat la umăr, va rata participarea la Cupa Mondială 2018 din Rusia, a anunţat pe Twitter preşedintele Federaţiei poloneze de fotbal (PZPN), fostul mare atacant Zbigniew Boniek, scrie AFP.

"Ce ghinion! Kamil Glik s-a accidentat şi nu va merge la Mondial", a postat în italiană Boniek, fost jucător la Juventus Torino şi AS Roma.

"O astfel de accidentare necesită un tratament de lungă durată sau, aproape sigur, o intervenţie chirurgicală", a declarat Jacek Jaroszewski, medicul naţionalei Poloniei.

"Chiar dacă intervenţia nu are loc, pauza lui Kamil va fi de cel puţin şase săptămâni", a precizat medicul. El a adăugat că AS Monaco a decis ca fundaşul să efectueze examene amănunţite în oraşul francez Nisa.



După aceste examene, "un diagnostic definitiv va fi emis joi. Din acest motiv, nu luăm încă decizia definitivă", a spus medicul.

Glik, fundaşul lui AS Monaco, om de bază la naţională, s-a accidentat la antrenament, căzând când încerca o foarfecă. Dacă accidentarea este gravă, fundaşul va fi înlocuit în lotul pentru Mondial de Marcin Kaminski, fotbalistul lui VfB Stuttgart, a precizat luni selecţionerul Adam Nawalka.

Delegaţia Poloniei va sosi în Rusia pe 13 iunie, la Soci. Până atunci, echipa va juca două amicale, pe 8 iunie cu Chile, la Poznan, şi pe 12 contra Lituaniei la Varşovia.

Afla mai multe despre: campionatul mondialpoloniaaccidentarekamil glik 

viewscnt
Articole similare