Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cadena COPE anunţă numele antrenorului ales de Florentino Perez

Cadena COPE anunţă numele antrenorului ales de Florentino Perez

Real Madrid

Comentarii

Postul de radio Cadena COPE, recunoscut pentru credibilitatea informaţiilor pe care le oferă atunci când vine vorba despre Real şi Atletico Madrid, anunţă numele anternorului pe care Florentino Perez l-a ales pentru a duce mai departe sezonul început de Julen Lopetegui.

Santiago Solari pare să câştige din ce în ce mai mulţi adepţi la Madrid. COPE anunţă că până şi Florentino Perez este convins că argentinianul este cea mai bună soluţie pentru restul sezonului.

Fostul antrenor de la Real Madrid Castilla a debutat cu trei victorii în primele trei partide şi pare că a readus plăcerea madrilenilor de  a juca spectaculos. 11 goluri a marcat Realului în cele trei meciuri cu Solari pe bancă, fără să încaseze vreunul.

Regulamentul fotbalului din Spania nu permite unei echipe să păstreze un antrenor cu statut de interimar mai mult de 2 săptămâni. Prin urmare, după meciul de la Celta Vigo, când vor trece zilele ”de graţie” acordate de Liga Spaniolă, Solari va primi un contract pe 6 luni cu posibilitate de prelungire, anunţă sursa citată.

Doar în cazul unei eventuale catastrofe (puţin probabile) pe Estadio Balaidos, Solari nu va mai continua la Real Madrid. Momentan, tehnicianul argentinian pare să aibă sprijinul vestiarului blanco, un detaliu care contează foarte mult pentru Florentino Perez. 

Afla mai multe despre: santiago solarireal madridantrenor 

viewscnt
Articole similare