Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cadiz - Zaragoza. Cel mai bun pariu pentru meciul zilei în Segunda

Cadiz - Zaragoza. Cel mai bun pariu pentru meciul zilei în Segunda

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Cadiz – Zaragoza Spania 14.05.2018. Aşteptăm goluri la un duel unde bookmakerii anticipează puţine reuşite. Cota pentru minimum trei goluri în meci este excelentă!

Ponturi pariuri Cadiz – Zaragoza Spania 14.05.2018

Gazdele sunt pe locul opt în clasament cu 60 de puncte şi au un golaveraj total de 37-23. Forma de moment a lui Cadiz este una destul de slabă, patru egaluri şi o înfrângere, fiind bilanţul echipei gazdă. În jocurile de pe teren propriu din acest sezon au reuşit nouă victorii şi nouă egaluri, din 19 etape disputate şi au un golaveraj total de 22-9. În ultimele cinci etape de acasă sunt neânvinşi, având patru egaluri şi o victorie. În partidele disputate de Cadiz se marchează o medie de 1,6 goluri per meci, iar în total au 31 de jocuri unde rezultatul a fost de sub 2,5 goluri în meci.

Cote bune şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri Cadiz – Zaragoza Spania 14.05.2018

În meciul tur s-a impus Cadiz cu scorul de 2-0, iar în singurele două întâlniri directe de pe terenul lui Cadiz, s-au marcat de fiecare dată peste 2,5 goluri în meci. Meciul este unul decisiv pentru ambele echipe, cea care va pierde jocul poate să piardă şi contactul cu locurile ce duc la barajul de promovare. Mai sunt patru etape de disputat din acest sezon şi cei de la Cadiz au un culoar extrem de favorabil, dacă termină victorioşi acest joc.

Cadiz - Zaragoza Peste 2,5 @ 2.50

Afla mai multe despre: cadizzaragozaspaniasegunda division 

viewscnt
Articole similare