Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cadou inedit făcut de Sorana Cîrstea pentru un fan! Cum s-a ales un belgian cu racheta româncei

Cadou inedit făcut de Sorana Cîrstea pentru un fan! Cum s-a ales un belgian cu racheta româncei

Tenis

Comentarii

Sorana Cîrstea, numărul 45 mondial, s-a calificat cu emoţii în optimile de finală ale turneului de categorie WTA International de la Nurnberg. Românca a pierdut primul set în faţa germancei Andrea Petkovic, locul 107 WTA, scor 6-2, dar a revenit şi a câştigat următoarele două seturi în tie-break: 7-6 (3), 7-6 (5).

De-a lungul întâlnirii, Sorana şi-a descărcat nervii pe rachetă şi a rupt-o. La final, un spectator belgian a profitat de moment şi i-a cerut racheta româncei, care a răspuns pozitiv, astfel că fanul s-a ales cu un suvenir inedit.

"Gregory este tipul fericit care a rugat-o pe Sorana Cîrstea să-i dea racheta ei cea ruptă, iar Sori i-a făcut-o cadou. Un băiat norocos din Belgia!", se arată într-o postare publicată pe pagina de Twitter a turneului.

În al doilea tie-break al întâlnirii cu Andrea Petkovic, Cîrstea a revenit de la 3-5, câştigând patru mingi la rând şi meciul, după două ore şi 40 de minute de joc.

În optimi, românca va evolua cu americanca Madison Brengle, locul 99 WTA. Ele s-au mai întâlnit o dată, în 2011, cand Brengle s-a impus cu 6-2, 5-7, 7-5, în optimile de finală ale turneului de la Midland.

Afla mai multe despre: cirsteanurnbergfan 

viewscnt
Articole similare