Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cadou pentru Crina Pintea: ”S-a văzut că am fost o echipă astăzi!” Pivotul CSM-ului avertizează: ”Să fim concentrate la retur!”

Cadou pentru Crina Pintea: ”S-a văzut că am fost o echipă astăzi!” Pivotul CSM-ului avertizează: ”Să fim concentrate la retur!”

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia ŢSKA Moscova, scor 32-27 (20-12), în manşa tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Victoria a fost dedicată pivotului Crina Pintea, care aniversează în aceeaşi zi împlinirea vârstei de 31 de ani. ”E un cadou foarte frumos, mi-am dorit extrem de mult” a spus pivotul CSM-ului, la finalul meciului.

”S-a văzut că am fost o echipă astăzi, s-a văzut, asta îmi doresc de fiecare dată să se întâmple, să jucăm aşa frumos şi să ne bucurăm de handbal” a mai completat Pintea, după victoria entuziasmantă a echipei bucureştene.

Partida retur se anunţă a fi una de foc: ”Sper din toată inima ca săptămâna viitoare să ne ducem acolo la fel de motivate şi la fel de energice, ca să câştigăm. Cinci goluri în handbal nu sunt nici multe, nici puţine, dar trebuie să fim concentrate şi să ne gândim la ceea ce ne-am propus şi ceea ce ne dorim. Despre asta e... toate ne dorim să ajungem acolo şi cred că este posibil” a încheiat Crina Pintea.

Principalele marcatoare pentru CSM Bucureşti au fost Lazovici 6 goluri, Neagu 6, Cvijici 5, Dembele 5, iar de la ŢSKA s-a remarcat Skorobogacenko 6 reuşite: ”La final au fost doar cinci goluri, pe parcursul meciului au fost mai multe, dar sperăm ca în Rusia să menţinem această diferenţă. Va fi greu, suntem conştiente de acest lucru. Doar că trebuie să mergem acolo unite, să mergem ca o echipă, şi cred că asta va face diferenţa” a spus şi Bianca Bazaliu, după meci.

Cu 106 goluri, Neagu a urcat pe primul loc în clasamentul golgeterilor din Liga Campionilor.

Partida de sâmbătă a fost şi ultima la Bucureşti pentru croata Jelena Grubisici, care la 34 de ani a anunţat că va renunţa la handbal după acest sezon, astfel că va avea ocazia, ca în 2016, şi dacă CSM se va califica la Turneul F4, să cucerească trofeul la Budapesta. Cu CSM, la care joacă din 2015, portarul croat a mai câştigat medaliile de bronz în Liga Campionilor, în 2017 şi 2018.

Afla mai multe despre: crina pintea 

viewscnt
Articole similare