Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cadouri incredibile făcute de Becali pentru Alexandru Tudor. Ce a primit fostul arbitru: "I-am dat maşină şi mi-a zis că e OZN"

Cadouri incredibile făcute de Becali pentru Alexandru Tudor. Ce a primit fostul arbitru: "I-am dat maşină şi mi-a zis că e OZN"

FCSB

Comentarii

Alexandru Tudor a devenit cel mai important om de la FCSB, conform declaraţiilor făcute de Gigi Becali. De altfel, patronul roş-albaştrilor a confirmat că i-a făcut mai multe cadouri fostului arbitru, printre care şi o maşină de ultimă generaţie.

"Tudor este numărul 1 în tot clubul meu. Tudor e numărul 1, nu e nici MM, nici Vintilă, nici... Tudor e numărul 1, că la mine cine are rugăciunea, ăla e numărul 1. Pe Tudor îl consider ca un fel de frate cu mine. Eu i-am dat o maşină şi mi-a zis că n-are ce să facă el cu ea. Eu i-am dat un BMW suv şi a zis că ce să facă el cu aşa ceva, că e OZN. Nu ştia să umble cu ea, se încurca în butoane.

Lui Tudor i-am dat maşină, i-am dat teren în Pipera, ca să îşi facă o casă în Pipera, lângă mine. Tudor e ceva special. Dacă am zece oameni ca Tudor, spulber Barcelona, Real Madrid, Manchester City şi Manchester United. O să jucăm acolo cât de curând şi o să-i şi batem. Încet, încet, văd că a început Domnul să îmi aducă numai oameni credincioşi, cum e Tudor, cum e Vintilă, Vintilă cu rugăciune şi Tudor cu rugăciune.

Cu rugăciunea o să batem noi toate Manchesterele şi toate Realele şi toate Barcelonele, o să vedeţi! Cât de curând se va întâmpla. Construcţia bisericii a început deja. Azi a venit Tudor să îmi spună toate detaliile şi cât costă, şi cât ajunge, şi cutare, şi cutare, Tudor e ochiul meu acolo şi el le face pe toate. Am zis că în maximum două luni de zile să fie biserică în care se poate sluji", a declarat Becali, la Pro X.

Afla mai multe despre: becalialexandru tudorfcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare