Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cagliari a fost eliminată de Atalanta din Cupa Italiei. SPAL singura echipă din Serie B calificată mai departe

Cagliari a fost eliminată de Atalanta din Cupa Italiei. SPAL singura echipă din Serie B calificată mai departe

Serie A

Comentarii

Formaţia la care joacă şi Răzvan Marin, Cagliari, a fost eliminată din Cupa Italiei de Atalanta. SPAL a reuşit să o învingă pe Sassuolo şi merge mai departe în competiţie.

Gagliari eimilinată din Cupa Italiei, iar SPAL merge mai departe

Echipele Atalanta şi Spal s-au calificat, joi, în sferturile de finală ale Cupei Italiei, trecând în optimi de formaţia lui Răzvan Marin, Cagliari, respectiv de Sassuolo.

Cu Răzvan Marin integralist, Cagliari a fost eliminată în optimile de finală de Atalanta, scor 3-1. Au marcat Miranchuk ’43, Muriel ’61 şi Sutalo ’64 pentru învingători şi Sottil ’55 pentru învinşi.

Spal a învins echipa Sassuolo, scor 2-0, datorită golurilor înscrise de Missiroli ’49 şi Dickmann ’58. În minutul 47, de la Sassuolo a fost eliminat Djuricic.

S-au mai calificat în sferturi echipele AC Milan, Inter Milano, Napoli şi Juventus.

Partida AS Roma – Spezia se va disputa la 19 ianuarie, iar confruntarea Lazio Roma – Parma este programată la 21 ianuarie.

Spal este singura echipă din Serie B ajunsă în sferturile de finală în actuala ediţie a competiţiei. În această fază, Spal va întâlni Juventus Torino.

Atalanta va juca împotriva câştigătoarei confruntării Lazio – Parma, Napoli cu AS Roma sau Spezia, iar Inter Milano cu AC Milan.

Afla mai multe despre: cagliari spal 

viewscnt
Articole similare