Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cagliari mai vrea un român în Serie A, lângă Răzvan Marin. Negocierile se poartă acum. ULTIMA ORĂ

Cagliari mai vrea un român în Serie A, lângă Răzvan Marin. Negocierile se poartă acum. ULTIMA ORĂ

Serie A

Comentarii

Cagliari, echipa lui Răzvan Marin (25 de ani), a pus ochii pe un alt fotbalist român. Marius Marin (23 de ani), unul dintre titularii Pisei, liderul din Serie B, e dorit să facă pasul în Serie A. Cagliari a început deja negocierile pentru transferul lui Marin, potrivit presei din Italia.

Cagliari mai vrea un român în Serie A, lângă Răzvan Marin. Negocierile se poartă acum. ULTIMA ORĂ

Răzvan Marin a ajuns la Cagliari în vara lui 2020, de la Ajax, iar românul a lăsat o impresie foarte bună şi s-a impus în echipa de star. Astfel, i-a făcut pe şefii lui Cagliari să se gândească la transferul unui alt fotbalist din România. Potrivit site-ului cagliarinews24.com, Cagliari a început deja negocierile cu Pisa pentru transferul lui Marius Marin.

Sursa citată scrie că ar putea fi vorba despre un împrumut cu opţiune de cumpărare pentru vara viitoare, de la Pisa. Cagliari şi Pisa au început deja negocierile pentru ca Marius Marin să prindă transferul carierei. Hellas Verona şi Torino, dar şi Salernitana, l-au dorit pe Marius Marin în vară, dar Pisa s-a opus atunci plecării sale.

La un moment dat, s-a scris că Marius Marin ar fi şi pe lista lui Gigi Becali la FCSB, care căuta un mijlocaş defensiv de mare viitor. La Cagliari, Marius Marin, care a fost convocat la naţionala mare de Mirel Rădoi, ar putea fi înlocuitorul lui Nathan Nandez (25 de ani), care este dorit insistent de Inter.

Marius Marin a crescut la ACS Poli Timişoara, dar apoi a mai jucat pentru Catanzaro şi Sassuolo, în Italia.

În acest sezon, Marius Marin a strâns 11 meciuri în toate competiţiil pentru Pisa, care e lider în Serie B după 11 etape, dar n-a marcat şi nici n-a oferit pase de gol.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Marius Marin în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: marius marintransfercagliaricagliari transfer marius marinmarius marin transfer cagliarimarius marin caglairi 

viewscnt
Articole similare