Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cagliari - provocarea supremă pentru Răzvan Marin. Super interviu în presa din Italia: „E dificil aici, dar îmi place. Mă simt legat de aceste culori”

Cagliari - provocarea supremă pentru Răzvan Marin. Super interviu în presa din Italia: „E dificil aici, dar îmi place. Mă simt legat de aceste culori”

Serie A

Comentarii

Răzvan Marin joacă la Cagliari şi Serie A şi trage tare pentru a-şi salva echipa de la retrogradare.

Marin a vorbit despre situaţia echipei sale, care acum este pe locul 18, cu 22 de puncte.

„Situaţia nu este foarte fericită, avem nevoie de o victorie pentru a redobândi încredere. Este dificil de spus de ce ne aflăm în această situaţie, personalul este de nivel înalt şi avem jucători foarte puternici. Nimeni nu s-ar fi putut gândi că vom ajunge atât de jos. 

Acum trebuie să dăm tot ce avea mai bun în aceste ultime etape, este obligatoriu să obţinem puncte împotriva tuturor. Mă simt legat de aceste culori, reprezentăm o insulă: suntem implicaţi în asta, mă simt bine în acest mediu şi îmi place, chiar dacă lockdown-ul (n.red. – carantinarea) nu ne permite să ieşim afară, mă gândesc doar la fotbal”, a declarat Răzvan Marin pentru Corriere dello Sport.

  • 31 de meciuri (29 ca titular), un gol şi trei pase decisive a strâns Marin la Cagliari, în acest sezon
  • 12 milioane de euro este cota de piaţă a lui Marin, potrivit transfermarkt.com

În runda următoare, formaţia lui Răzvan Marin va juca pe terenul liderului Inter Milano.

Ce spune antrenorul despre Răzvan Marin:

„Eu îl văd pe Marin un mijlocaş ofensiv într-o linie mediană de 3 jucători, aşa îşi poate pune în valoare calităţile. Dar acum nu am la dispoziţie un mijlocaş care să joace în faţa apărării, el se descurcă şi ca playmaker, poate interpreta diverse roluri. El urcă mult în atac, şi-a arătat mereu disponibilitatea pentru acţiuni verticale, iar eu vreau un Cagliari ofensiv, aşa voi pune bazele acestei echipe”, a declarat noul antrenor al lui Cagliari, Leonardo Semplici.

 

Afla mai multe despre: razvan marinserie acagliari 

viewscnt
Articole similare