Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Caii putere se mută pe munte: piloţi din patru ţări se duelează pe Transalpina în etapa a treia din Campionatul Naţional de Drift

Caii putere se mută pe munte: piloţi din patru ţări se duelează pe Transalpina în etapa a treia din Campionatul Naţional de Drift

Auto

Comentarii

Cei mai buni piloţi din România, Ungaria, Polonia şi Bulgaria se vor afla la startul celei de-a treia etape din Campionatul Naţional de Drift, care se va desfăşura în perioada 16-17 iunie pe unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din ţară, Transalpina, informează Romanian Drift Community într-un comunicat.

După ce anul trecut a găzduit etapa finală a campionatului, Transalpina a fost inclusă şi anul acesta în calendarul competiţional şi va găzdui a treia etapă a sezonului 2018, astfel că de la start nu vor lipsi campionul en-titre Călin Ciortan, dar şi alţi piloţi care au titluri în palmares precum Sorin Ene, Traian Buşe, Răzvan Frăţianu şi Istvan Szabo. Ungurul Csaba Vigh, finalistul European Battle din primăvară, bulgarul Atanas Kolev şi campionul Poloniei, Marcin Banovics, se află şi ei pe lista celor aproape 40 de piloţi înscrişi la etapă. Nu va lipsi nici gorjeanul Vlad Stănescu, unul dintre cel mai bine cotaţi piloţi ai campionatului.

Evenimentul se va desfăşura sâmbătă şi duminică între kilometri 19 şi 21 ai celebrului DN 67C (Transalpina), între localităţile Novaci şi Rânca, organizatorii anunţând că traseul ales este considerat cel mai spectaculos din acest sezon. Astfel, traficul va fi închis sâmbătă şi duminică între orele 8:00 - 13:00 şi 15:00 - 20:00.

De asemenea, Romanian Drift Community a anunţat că prezentarea oficială a piloţilor înscrişi la etapă va avea loc vineri, de la ora 15:00, la Insuliţa Jiului din Târgu Jiu, aşa cum s-a întâmplat şi anul trecut, atunci când peste 1.000 de gorjeni au asistat la scurtele demonstraţii înaintea battle-urilor de pe Transalpina.

Afla mai multe despre: campionatul naţional de drift 

viewscnt
Articole similare