Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Câinii” îl au model pe Talpan! Clubul Sportiv Dinamo vrea palmaresul echipei de fotbal: ”Este vorba de valoarea de brand a clubului”

”Câinii” îl au model pe Talpan! Clubul Sportiv Dinamo vrea palmaresul echipei de fotbal: ”Este vorba de valoarea de brand a clubului”

Dinamo București

Comentarii

Mutările de şah dintre Ionuţ Negoiţă şi Nicolae Badea nu sunt singurele bătăi de cap pentru dinamovişti. Mai nou, Clubul Sportiv Dinamo vrea să obţină palmaresul echipei de fotbal până în anul 2000.

Ciprian Stoica, juristul CS Dinamo, a anunţat că a început documentarea şi va încerca să treacă palmaresul de la Asociaţia Sportivă Fotbal Club Dinamo, societate ce îi aparţine lui Nicolae Badea, la CS Dinamo. Mai apoi, CS Dinamo ar dori să paseze palmaresul către echipa de fotbal a lui Negoiţă.

În cest moment, Negoiţă deţine doar lotul de jucători, baza de la Săftica şi autocarul. Palmaresul, stema şi culorile clubului se află la AS FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea.

Documentăm această variantă, căutăm soluţii legale, exemple ale unor cluburi. Este vorba de valoarea de brand a clubului, care, cu palmaresul secţiei de fotbal, cu siguranţă ar fi mai mare”, a spus juristul Ciprian Stoica pentru Prosport.

În cazul în care Ciprian Stoica ar avea câştig de cauză, 14 titluri din 18 şi 7 Cupe din 13 ar ajunge la CS Dinamo.

Afla mai multe despre: dinamotalpancs dinamopalmaresnegoita 

viewscnt
Articole similare