Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Câinii" şi-au luat atacant. Danijel Subotic a fost prezentat la Dinamo. Pe câte sezoane a semnat elveţianul

"Câinii" şi-au luat atacant. Danijel Subotic a fost prezentat la Dinamo. Pe câte sezoane a semnat elveţianul

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a mai bifat încă un transfer. Atacantul elveţian Danijel Subotic a semnat pe trei sezoane cu echipa pregătită de Florin Bratu.

Ultima oară în Kazahstan, la Shakhter Karagandy, Danijel Subotic şi-a început cariera la juniorii clubului FC Basel şi a mai evoluat pentru Portsmouth, Zulte Waregem, Southend United, Grosseto, Universitatea Craiova, ASA Tg. Mureş, Volyn Lutsk, Gabala, Al-Qadisiya, Sheriff Tiraspol şi Ulsan.

  • 700.000 de euro este cota lui Danijel Subotic, conform site-ului transfermarkt.com

Danijel Subotic a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi s-a alăturat lotului dinamovist în cantonamentul de la Săftica.

7 goluri a marcat Subotic în prima ligă a României pentru Universitatea Craiova şi ASA Tg. Mureş. Pentru Universitatea Craiova a înscris 5 goluri în 16 meciuri, pentru ASA Tg. Mureş a punctat de două ori în 15 jocuri.

29 de ani a împlinit Subotic pe 31 ianuarie. În prima jumătate a acestui an a jucat 13 meciuri pentru Shakhter Karagandy în Kazahstan.

6 selecţii are Subotic pentru reprezentativa sub 19 ani a Elveţiei.

3 trofee a câştigat Subotic în carieră: titlul de campion cu Sheriff Tiraspol (Moldova), "AFC Cup" cu Al-Qadisiya (Kuwait) şi "FA Cup" cu Ulsan (Coreea de Sud).

2 titluri de golgeter are Subotic în palmares. În 2015 a fost golgeterul campionatului din Kuwait, iar un an mai târziu a fost cel mai bun marcator din prima ligă a Moldovei, cu 12 reuşite pentru Sheriff Tiraspol. Cu patru ani în urmă, în 2014, la Gabala, a fost declarat stranierul anului în Azerbaidjan.

31 este numărul oficial cu care Subotic va juca la Dinamo.

Afla mai multe despre: dinamosuboticflorin bratucraiovauniversitatea 

viewscnt
Articole similare