Experiențe împreună.
You are here:

„Călăul” lui Liverpool a mai făcut o victimă. Marcos Llorente şi-a „lovit” iubita cu o farsă de senzaţie | VIDEO

„Călăul” lui Liverpool a mai făcut o victimă. Marcos Llorente şi-a „lovit” iubita cu o farsă de senzaţie | VIDEO

Primera Division

Comentarii

Marcos Llorente (25 de ani) a fost eroul lui Atletico Madrid în „dubla” cu Liverpool din optimile UEFA Champions League. Mijlocaşul crescut de Real Madrid a înscris de două ori în poarta „cormoranilor”, echipa lui Simeone impunându-se astfel cu 3-2. Izolat acum la domiciliu, fotbalistul spaniol se distrează de minune cu iubita sa.

Marcos Llorente dă dovadă de ingeniozitate atât pe teren, cât şi în relaţia cu iubita sa, Patricia Noarbe. Mijlocaşul lui Atletico Madrid i-a făcut acesteia o farsă pentru a mai „scăpa” de ea într-o zi de izolare.

Mijlocaşul a luat o un scaun, o coadă de mătură şi un pahar plin cu apă. Llorente s-a urcat pe scaun, a fixat pe paharul de tavan, ajutându-se de coada măturii. El şi-a rugat apoi iubita să ţină coada de mătură şi a plecat, nu înainte de a transmite următorul mesaj:

„Băieţilor/fetelor pentru a avea parte de convieţuire bună aveţi nevoie doar de o mătură şi de un pahar cu apă. Aşa o ţin pe Patricia ocupată pentru câteva zile”.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe