Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Calcan, fericit că şi-a învins fosta echipă: ”Roata se întoarce. Aici mă antrenam prin spatele porţii şi am plecat pe uşa din dos”

Calcan, fericit că şi-a învins fosta echipă: ”Roata se întoarce. Aici mă antrenam prin spatele porţii şi am plecat pe uşa din dos”

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Viitorul, într-un meci restanţă din etapa a XXIV-a a Ligii I.

”E o victorie foarte importantă, în deplasare contra Viitorului şi asta ne dă speranţe pentru mai departe. Cred că roata se întoarce. Fac referire la faptul că eram aici şi mă antrenam prin spatele porţii şi o lună jumătate am jucat fundaş dreapta. Am fost împins să plec pe uşa din dos şi după ce faci performanţă nu cred că e cel mai bun mod de a pleca de la acel club” a declarat Andreas Calcan, la finalul partidei.

”Este frumos, mai ales că nu am mai avut o victorie în deplasare din decembrie, de la meciul cu Hermannstadt. Sunt probleme, însă poate şi aceste probleme au reuşit să ne motiveze cumva. Am demonstrat în primul rând că suntem o echipă , un grup unit şi am demonstrat atitudine. Este greu să vorbim acum despre bani, banii deocamdată nu sunt” a mărturisit Sorin Buşu, după meci.

Au marcat: Tsoumou ’82 / Djuranovic ’51, Calcan ‘86

FC Viitorul: Căbuz – Dussaut, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc – Babunski (Andronache ’79), Artean (Gaztanaga ’46), Ciobanu – Matei (Pitu ’69), Tsoumou, Ganea (Haita ’81). Antrenor: Mircea Rednic

Poli Iaşi: Brănescu – Onea, Popa, De Iriondo, Buşu – Vanzo, Passaglia, Vega (Acosta ’73) – Stan (Calcan ’12), Djuranovic, Popadiuc (Cristea ’84). Antrenor: Nicolo Napoli

 

Afla mai multe despre: andreas calcan 

viewscnt
Articole similare