Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Călcate în picioare de Gyor, "tigroaicele" vor să spele ruşinea în Champions League: "Vrem să dăm un mesaj lumii handbalului că suntem aici"

Călcate în picioare de Gyor, "tigroaicele" vor să spele ruşinea în Champions League: "Vrem să dăm un mesaj lumii handbalului că suntem aici"

Handbal

Comentarii

Jucătoarea echipei de handbal CSM Bucureşti, Majda Mehmedovici, a declarat, că ea şi colegele sale doresc să câştige partida cu Krim Mercator Ljubljana din Liga Campionilor şi să transmită este un mesaj lumii handbalului că vor lupta până la capăt.

"De abia aşteptăm să jucăm din nou în faţa propriilor suporteri în Champions League. Pentru noi este foarte important să câştigăm partida cu Krim pentru a da un mesaj lumii handbalului că suntem aici ca să luptăm. Nimeni nu vrea să piardă, aşa că e normal să fim triste după partida de la Gyor. 

Dar în handbal nu trebuie să te gândeşti prea mult la aceste lucruri, e important să treci peste înfrângere şi să încerci să iei din ea numai lucrurile pozitive. Trebuie să uităm de meciul cu Gyor pentru că ne aşteaptă o nouă întâlnire importantă în Liga Campionilor. Sunt convinsă că toate fetele sunt puternice, inteligente şi profesioniste pentru a trece peste acest eşec", a spus handbalista.

Jucătoarea muntenegreană a declarat că încearcă să nu se gândească la faptul că din vară va pleca de la CSM Bucureşti pentru a juca la Buducnost Podgorica. "Încerc să nu mă gândesc că sunt ultimele meciuri la CSM. Am jucat cu sufletul în ultimii trei ani ani şi aşa voi face până la sfârşit. Ştiu că am putea juca împotriva celor de la Buducnost în sferturile de finală. Până acum am jucat împotriva lor numai în Final Four. Să sperăm că rezultatul va fi unul pozitiv pentru noi", a menţionat Mehmedovici.

CSM Bucureşti joacă sâmbătă, 2 februarie, de la ora 17:00, cu Krim, în direct pe Telekom Sport 1.

 

Afla mai multe despre: majda mehmedovicicsm bucurestichampions leaguekrim lubljana 

viewscnt
Articole similare