Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cale închisă pentru Ionuţ Radu în La Liga? Real Sociedad este aproape să semneze cu un nou portar

Cale închisă pentru Ionuţ Radu în La Liga? Real Sociedad este aproape să semneze cu un nou portar

Stranieri

Comentarii

Fostul jucător al Valenciei, Ryan, ar fi aproape de a semna cu Real Sociedad, club care ar fi dorit să îl achiziţioneze pe Ionuţ Radu.

Săptămâna trecută, mundodeportivo a scris că acordul dintre Inter şi Real Sociedad ar fi fost total, iar totul ar depinde de decizia portarului român. Acum, fostul jucător al Valenciei, Mathew Ryan, este aproape de a semna cu Real Sociedad, potrivit AS.

Clubul spaniol a avut mai multe nume pe listă după ce Miguel Ángel Moyá a ales să nu îşi prelungească înţelegerea scadentă pe 30 iunie. Sociedad a încercat să îi transfere pe Álvaro Fernández (Huesca) şi Ionuţ Radu (Inter Milano), dar mutările nu s-au concretizat. 

Negocierile cu portarul australian Mathew Ryan sunt destul de avansate. Jucătorul aparţine echipei din Premier League, Brighton, şi mai este sub contract cu britanicii până pe 30 iunie, anul viitor. Real Sociedad a luat în vedere inclusiv varianta de împrumut a jucătorului de la clubul din campionatul insular. 

Ionuţ Radu îşi caută în continuare echipă

Ionuţ Radu nu a avut nicio şansă sezonul trecut să apere în faţa experimentatului Samir Handanovic, iar Inter l-ar fi anunţat că nu se va baza pe el nici în stagiunea viitoare, deoarece caută un alt înlocuitor pentru golkeeper-ul sloven. Radu a jucat extrem de puţin sezonul trecut. Antonio Conte l-a utilizat în două partide, la finalul stagiunii, când Inter Milano câştigase deja matematic titlul în Serie A. 

Afla mai multe despre: ionuţ-radu-inter-real sociedad 

viewscnt
Articole similare