Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cale liberă spre Dinamo. Mihai Răduţ şi-a reziliat contractul cu Lech: ”De-asta n-a impresionat aici!”

Cale liberă spre Dinamo. Mihai Răduţ şi-a reziliat contractul cu Lech: ”De-asta n-a impresionat aici!”

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic a declarat în repetate rânduri că-l doreşte pe Mihai Răduţ la Dinamo. Fostul jucător de la Steaua şi Pandurii ar putea ajunge în Ştefan cel Mare în calitate de jucător liber de contract.

Răduţ şi-a reziliat contractul cu Lech Poznan, iar directorul sportiv al clubului polonez, Tomasz Rzasa explică situaţia sa: ”Mihai a avut din păcate multe accidentări de când a venit la noi, accidentări care l-au împiedicat să joace la cel mai înalt nivel pentru noi. Vrem să-i mulţumim pentru ceea ce a făcut pentru Lech şi să-i dorim mult succes în cariera sa. Am decis să rupem contractul cu Mihai de comun acord, fără ca vreuna dintre părţi să plătească vreo sumă de bani” a mărturisit oficialul lui Lech.

Dinamo primeşte astfel o veste bună. Mihai Răduţ poate ajunge sub comanda lui Mircea Rednic în calitate de jucător liber: "Eu nu am vorbit decât în iarnă cu el. El a ţinut legătura cu Luana. Când aud că l-am ameninţat, că dacă nu vine... Că-l fac fotbalist, că-l pun pe picioare... Numai invenţii. Eu am vorbit foarte clar, el a sunat-o pe Luana acum două zile, i-a zis că şi-a reziliat contractul şi că el vrea să vină. Rămâne acum să îi facem o nouă ofertă. Nu a prea jucat în ultima perioadă, dar calităţi are" mărturisea recent, Mircea Rednic într-o conferinţă de presă.

Antrenorul lui Dinamo a mai spus pentru Telekom Sport că, deja fostul jucător al formaţiei Lech Poznan i-a contactat pentru a-i întreba dacă mai sunt interesaţi de o eventuală venire a sa la formaţia din Ştefan cel Mare. Răspunsul lui Rednic a fost tranşant: ”Da, dar nu aştept”.

Mihai Răduţ este un jucător român de fotbal care evoluează pe postul de mijlocaş. În momentul de faţă acesta este legitimat la Lech Poznan.

Fotbalistul de 29 de ani a mai trecut pe la Steaua (2010-2014) şi Panduri Târgu Jiu 2012-2013 şi 2014-2016).

Afla mai multe despre: mircea rednicmihai răduţ 

viewscnt
Articole similare