Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cale liberă spre FCSB! Anunţ despre jucătorul dorit de Gigi Becali: ”E aproape imposibil să îl păstrăm!”

Cale liberă spre FCSB! Anunţ despre jucătorul dorit de Gigi Becali: ”E aproape imposibil să îl păstrăm!”

FCSB

Comentarii

Boubacar Fofana este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali şi FCSB îl urmăresc cu mare atenţie.

Internaţionalul din Guinea, Boubacar Fofana de la Gaz Metan Mediaş a fost foarte aproape de un transfer la FCSB încă din această iarnă, dar Gigi Becali a refuzat să plătească o sumă apropiată de 250 de mii de euro plus comisionul aferent agenţilor fotbaliştului.

Boubacar Fofana, cale liberă spre FCSB! Gigi Becali îl poate achiziţiona gratis, în vară!

Totuşi, Boubacar Fofana are cale liberă spre FCSB din vară. Edward Iordănescu a confirmat într-o conferinţă de presă că fotbalistul echipei sale nu va mai rămâne din vară la Mediaş.

”Fofana este unul dintre puţinii jucători care sunt în ultimele şase luni de contract, termină. În acest moment suntem 99,99% ieşiţi din insolvenţă, pentru că noi avem zero datorii, zero datorii către terţi, zero datorii către stat , e doar chestie de procedură.  Cred că până în februarie clubul va fi ieşit total din insolvenţă. Boubacar e deja de doi ani aici, termină contractul şi cred că va fi aproape imposibil să îl mai păstrăm din vară. El va pleca în altă parte” a explicat Edward Iordănescu, antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş.

”Mie îmi place celălalt de la Gaz Metan, care nu e atacant. Mijlocaş... Mijlocaşul ăla înalt, nu ştiu cum îl cheamă, e de culoare neagră. Fofana. Mie îmi place, e fotbalist adevărat, ţine mingea la picior, nu are nicio teamă, nu pierde mingi. Mie îmi plac jucătorii care nu pierd mingi” declara Becali la Pro X.

”Sunt fericit şi că FCSB se interesează de mine, este un club mare. Dar să vedem ce se va întâmpla. Cum am spus, sunt trei părţi în discuţie, Gaz Metan, eu şi FCSB. Dacă toată lumea este fericită, voi veni să ajut FCSB", a spus şi Boubacar Fofana după FCSB - Gaz Metan 2-0, despre interesul vicecampioanei, la Telekom Sport.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Boubacar Fofana, conform site-ului de specialiatte transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becaliboubacar fofanagaz metan mediaş 

viewscnt
Articole similare