Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cale liberă spre rivale, deşi a impresionat iniţial în Liga 1. Ce s-a ales de el după transferul la Universitatea Craiova

Cale liberă spre rivale, deşi a impresionat iniţial în Liga 1. Ce s-a ales de el după transferul la Universitatea Craiova
Comentarii

Străinul care a impresionat în Liga 1 la Dinamo şi care, apoi, a făcut pasul la Universitatea Craiova, Juan Camara (27 de ani), a devenit balast pentru clubul de care aparţine. Viitorul său e incert, iar el ar poate fi o soluţie pentru echipele din România, în această vară.

Împrumutul lui Juan Camara la U Craiova a expirat în iunie şi a revenit în Polonia, la Jagiellonia, unde a primit o veste rea. Conducerea a întocmit o listă cu fotbalişti pe care nu-i mai doreşte, iar spaniolul trecut şi prin „Ştefan cel Mare” se află pe ea. După ce a lăsat o impresie bună în startul sezonului din Liga 1, fotbalistul ofensiv ar mai putea primi o şansă în cadrul unui club care vrea să-şi completeze lotul.

Ce s-a ales de Juan Camara după ce a impresionat iniţial în Liga 1

Fostul dinamovist s-a aflat printre străinii aduşi în masă de Pablo Cortacero şi conducătorii de la acea vreme. El şi-a câştigat postul de titular, dar s-a văzut nevoit să plece după ce situaţia a degenerat în clubul alb-roşu. Datorită evoluţiilor sale, Universitatea Craiova a reuşit să obţinuă un nou împrumut pentru Camara de la Jagiellonia.

Doar că în Oltenia fostul jucător al Barcelonei a dezamăgit. A jucat în 16 meciuri, nu a marcat şi a oferit două pase decisive. În cele din urmă, Ouzounidis a renuţat la el, deşi de pe postul de atacant dreapta a plecat şi Cristian Bărbuţ.

Nici în Polonia situaţia lui Camara nu e mai bună. Sportowefakty.wp.pl susţine că Juan Camara, Martin Kostal şi Ognjen Mudrinski au devenit un „balast foarte scump”, de care polonezii vor să scape. “S-au cheltuit milioane de zloţi pe ei, dar investiţia s-a dovedit a fi doar o pierdere de bani. Niciunul nu a ajuns la nivelul aşteptărilor şi reprezintă poveri pentru bugetul clubului”, susţine sursa citată.

Inclusiv antrenorul de la Jagiellonia, Ireneusz Mamrot, a anunţat că nu se bazează pe cei trei. Mai mult, jucătorii nu au fost incluşi nici măcar în lotul care a plecat în cantonament: „Au fost puşi pe lista de transferuri”, au adăugat jurnaliştii polonezi.

Camara a fost crescut în academia celor de la Villarreal, însă a fost transferat de Barcelona şi a jucat o bună perioadă pentru echipa a doua a catalanilor.

Ibericul are şi meciuri oficiale la gruparea blaugrana: două, în Cupa Spaniei împotriva Valenciei, în care a reuşit chiar să dea un assist şi a jucat 16 minute şi cu Bayer Leverkusen, în UEFA Champions League, în sezonul 2015-2016.

 

Afla mai multe despre: juan camarajuan camara universitatea craiovau craiova 

viewscnt
Articole similare