Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cale liberă spre visul carierei sale. Marius Marin poate juca din sezonul viitor în Serie A!

Cale liberă spre visul carierei sale. Marius Marin poate juca din sezonul viitor în Serie A!

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul de tineret Marius Marin poate fi înlocuitorul lui Artur Ioniţă la Cagliari.

Gruparea preluată de Eusebio di Francesco a anunţat oficial transferul lui Artur Ioniţă la Benevento. Moldoveanul se desparte după patru sezoane de Cagliari şi ar putea fi înlocuit de Marius Marin.

Marius Marin poate juca în Serie A la Cagliari

Marius Mihai Marin (21 de ani), internaţional U21 al României ar fi una dintre primele ţinte ale celor de la Cagliari pentru stagiunea viitoare.

Mijlocaşul născut la Timişoara este considerat înlocuitorul perfect pentru Artur Ioniţă, cedat de Cagliari la Benevento.

”Marius Marin este mijlocaşul clasic, acel fotbalist capabil să joace orice rol la mijlocul terenului. O comparaţie clasică îl poate asemăna cu Arturo Vidal, fotbalistul care actualmente joacă pentru Barcelona. Marin are 22 de ani şi ar urma să coste 1.5 - 2 milioane de euro, o cifră accesibilă pentru un club pentru Cagliari, mai ales că vorbim despre un fotbalist de mare viitor” scria presa din Italia, despre posibila trecere a lui Marius Marin în Serie A, sub comanda lui Eusebio di Francesco.

Marin are două selecţii în naţionala U21 a României şi a mai jucat în cariera sa pentru ACS Poli Timişoara, Sassuolo, Catanzaro şi Pisa.  De serviciile sale mai este interesată şi Verona, mai anunţă sursa citată.

Afla mai multe despre: marius marin 

viewscnt
Articole similare