Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Calendarul F1 dat peste cap: MP al Turciei, anulat. Şi în acest an vor fi două curse la Spielberg, în Austria

Calendarul F1 dat peste cap: MP al Turciei, anulat. Şi în acest an vor fi două curse la Spielberg, în Austria

Formula 1

Comentarii

Marele Premiu de Formula 1 al Turciei, care a înlocuit MP al Canadei, a fost anulat, din cauza situaţiei sanitare.

Cursa de la Istanbul trebuia să aibă loc la 13 iunie. Marele Premiu al Franţei, programat iniţial la 27 iunie, a fost devansat cu o săptămână şi se va desfăşura la 20 iunie. La 27 iunie, va reapărea în calendar Marele Premiu al Styriei, la Speilberg. Marele Premiu al Austriei, tot la Spelberg, se va ţine la data iniţială, 4 iulie.

"Cu toţii aşteptam cu nerăbdare să concurăm în Turcia, dar restricţiile de călătorie în vigoare ne-au făcut să nu putem fi acolo în iunie. Formula 1 a demonstrat din nou că este capabilă să reacţioneze rapid la evoluţii şi să găsească soluţii şi suntem încântaţi că vom avea o dublă în Austria, ceea ce înseamnă că sezonul nostru rămâne la 23 de curse", a declarat Stefano Domenicali, preşedinte şi CEO al Formulei 1, într-un comunicat.

MP al Styriei a avut prima ediţie anul trecut, în condiţiile în care numeroase grand prix-uri au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus.

Marele Premiu al Canadei, programat între 11 şi 13 iunie, a fost anulat luna trecută, pentru al doilea an consecutiv, din cauza pandemiei de coronavirus, şi fusese înlocuit de MP al Turciei.

Afla mai multe despre: formula 1turciacanadagrand prix 

viewscnt
Articole similare