Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Calendarul meciurilor din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin, dat peste cap de testările pozitive din loturile echipelor

Calendarul meciurilor din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin, dat peste cap de testările pozitive din loturile echipelor

Handbal

Comentarii

EHF are dificultăţi în fiecare săptămână cu reprogramarea partidelor din Liga Campionilor la feminin, din cauza testărilor pozitive din loturile echipelor. Au fost afectate şi reprezentantele României, CSM Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea.

EHF a anunţat noi reprogramări în programul grupelor LC, iar echipele româneşti vor juca după cum urmează: SCM Rm. Vâlcea - Buducnost, amânat din etapa a 7-a, în 20 ianuarie, SCM Rm. Vâlcea - Borussia, amânat din etapa a 6-a, în 9 februarie, CSM Bucureşti - SG BBM Bietigheim, amânat din etapa a 9-a, în 30 ianuarie.

SCM Râmnicu mai are de jucat şi returul cu Borussia, a cărui dată nu a fost încă stabilită (iniţial era programat în etapa a 9-a, în 22 noiembrie 2020), dar şi partida cu Podravka, din etapa a 4-a (11 octombrie), aflată în aceeaşi situaţie, adică neprogramată momentan.

Multe alte partide sunt amânate din ambele grupe ale competiţiei.

În grupa A, după 9 meciuri jucate, CSM Bucureşti se află pe locul 2, cu 11 puncte, iar în grupa B, SCM Râmnicu Vâlcea are şase eşecuri, niciun punct, pe ultimul loc.

La finalul acestei săptămâni, conform calendarului oficial vor avea loc partide contând pentru etapa a 11-a în ambele grupe.

Afla mai multe despre: csm bucuresti 

viewscnt
Articole similare