Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Calificare "en-fanfare" pentru FC U Craiova în "16-zecimile" Cupei României. Primeşte acces pe Ion Oblemenco?

Calificare "en-fanfare" pentru FC U Craiova în "16-zecimile" Cupei României. Primeşte acces pe Ion Oblemenco?

Fotbal

Comentarii

FC U Craiova a învins-o fără drept de apel pe CSO Filiaşi, în deplasare, scor 4-0, în turul 4 al Cupiei României, după golurile marcate de Robert Răducanu - dublă, Claudiu Bălan şi Andrei Ciolacu.

Pe banca tehnică a oltenilor a stat  Dan Vasilică, care a început meciul contra formaţiei din Filiaşi cu: R.Popa - Paramatti, Diallo, Gugu, Huyghebert - Dr.Albu - Vl.Pop, R.Negru, Stoenac, Răducanu - Cl.Bălan.

Patronul celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, va solicita Primăriei Craiova accesul de juca partida din "16-imile" Cupei României pe Arena Ion Oblemenco. Meciul se va juca în sistem "eliminatoriu".

Regulile din Cupa României

 

  • Din sezonul 2020-2021, în partidele în care se întâlnesc formaţii de Liga 2 cu formaţii de Liga 3, în ceea ce priveşte regulile de vârstă ale tinerilor jucători, se vor aplica reglementările de la Liga 3.
  • Meciurile din cadrul Cupei României care nu se pot disputa din cauza testărilor pozitive pentru COVID-19 nu se pot reprograma.
  • Până în faza 16-imilor, echipa gazdă are obligaţia asigurării costurilor de organizare, cu excepţia baremurilor de arbitraj şi delegat de joc care vor fi suportate în procente egale 50%-50% de către ambele echipe.
  • Echipa gazdă are obligaţia de a achita baremul de arbitraj şi delegat de joc în întregime, echipa oaspete având obligaţia de a achita ulterior către clubul gazdă jumătate din valoare.
  • Jocurile pot începe numai dacă la teren sunt prezenţi medicul delegat şi medicul echipei gazdă.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare