Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Calificarea în optimile Ligii Campionilor nu l-a salvat. Ancelotti, demis de la Napoli imediat după meciul cu Genk. Cu ce club negociază acum italianul

Calificarea în optimile Ligii Campionilor nu l-a salvat. Ancelotti, demis de la Napoli imediat după meciul cu Genk. Cu ce club negociază acum italianul
Comentarii

Patronul clubului Napoli, Aurelio De Laurentiis, l-a demis, marţi, pe Carlo Ancelotti, la câteva ore după ce antrenorul reuşise calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

"Societatea Sportivă Calcio Napoli a decis revocarea din funcţie a responsabilului tehnic al primei echipe, Carlo Ancelotti. Rămân neschimbate relaţiile de prietenie, stimă şi respect reciproc între societate, preşedintele ei, Aurelio De Laurentiis, şi Carlo Ancelotti", se arată într-un scurt comunicat al clubului, publicat pe Twitter.

Ancelotti era în funcţie din vara anului 2018.

Italianului nu i se impută parcursul din Liga Campionilor, ci cel din campionat, unde echipa ocupă locul 7, cu 21 depuncte, în 15 etape, şi este la 17 puncte în spatele liderului Inter. Şapte meciuri consecutive fără victorie a strâns formaţia napoletană în Serie A.

După meciul de marţi, cu Genk, câştigat cu 4-0, Ancelotti a declarat că nu are de gând să demisioneze şi că va discuta, miercuri, cu conducerea clubului.

De Laurentiis este în conflict cu jucătorii săi, după ce aceştia au refuzat să intre în cantonament atunci când a vrut patronul, după câteva rezultate slabe. Ancelotti a fost acuzat că a fost de partea fotbaliştilor.

În primul sezon cu Ancelotti pe banca lui Napoli, echipa a ocupat locul 2 în Serie A, după campioana Juventus.

Napoli a învins-o, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (3-0), pe Genk, în ultima etapă a Grupei E a Ligii Campionilor.

Au marcat Milik '3, '26 şi '38 (p) şi Mertens '75 (p).

Clasamentul final al Grupei E este următorul: Liverpool, 13 puncte, Napoli, 12 puncte, Salzburg, şapte puncte, Genk, un punct.

Presa italiană scrie că antrenorul italian de 60 de ani ar putea s-o preia pe Arsenal Londra, care s-a despărţit de curând de spaniolul Unai Emery.

Afla mai multe despre: carlo ancelottinapoli 

viewscnt
Articole similare