Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Calificarea lui Ajax în finala UCL, pusă în pericol de Ramadan. "Voi ţine post. Mă duc în minutul 15 la marginea terenului să beau apă"

Calificarea lui Ajax în finala UCL, pusă în pericol de Ramadan. "Voi ţine post. Mă duc în minutul 15 la marginea terenului să beau apă"
Comentarii

Pe 5 mai a început sărbătoarea religioasă Ramadan, una care le cere musulmanilor să nu mănânce şi să nu bea apă până la apusul soarelui. Ajax are doi jucători de această religie

Ajax are trei jucători musulmani, dintre care doi sunt titulari. Mazraoui şi Ziyech, plus rezerva Labyad au început Ramadanul duminică şi îl vor încheia pe 4 iunie. Mazraoui a anunţat că va ţine post conform canoanelor, adică nu va mânca şi nu va bea până la apusul soarelui. "Sunt obişnuit. Jucăm miercuri, la ora 21. La şi un sfert pot să merg la margine să beau apă, dacă îmi e sete. Nu am nici o problemă să joc", a declarat fotbalistul marocan.

Medicul lui Ajax nu este de acord. Intervievat de De Telegraaf, Raymond Verheijen a declarat:"Nu este posibil să joace astfel. Să nu uităm că ar putea fi 0-1 după 90 de minute şi am putea avea prelungiri. Sper ca jucătorii să-şi dea seama de acest lucru. Pot apărea leziuni musculare".

Ajax - Tottenham (1-0 în tur) se joacă miercuri, de la ora 22:00, în direct pe Telekom Sport 1.

Alţi fotbalişti importanţi din Europa au anunţat că vor respecta Ramadanul. Printre ei, Ozil şi Mustafi, de la Arsenal, care joacă joi seară în semifinalele Europa League în deplasare cu Valencia.

Afla mai multe despre: ramadanmazraouiziyech 

viewscnt
Articole similare