Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Calificată în semifinale la Montreal, Halep şi-a aflat şi adversara de la Cincinnati. Posibil duel de foc cu o altă româncă

Calificată în semifinale la Montreal, Halep şi-a aflat şi adversara de la Cincinnati. Posibil duel de foc cu o altă româncă

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul I WTA, este acceptată direct în turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, fază în care ar putea evolua contra Irinei Begu, locul 55 WTA.

Begu va juca în turul I împotriva unei sportive venite din calificări, apoi, în cazul unei victorii, o va înfrunta pe Simona Halep, alături de care a jucat de multe ori în competiţiile de dublu.

În absenţa Mihaelei Buzărnescu, accidentată, Halep şi Begu sunt singurele românce acceptate direct pe tabloul principal.

Un duel românesc va fi şi în calificări, Monica Niculescu, locul 69 WTA şi cap de serie numărul 21, urmând a juca, sâmbătă, în turul I, împotriva Anei Bogdan, locul 82 WTA.

Tot în turul I al calificărilor, Sorana Cîrstea, locul 54 WTA, va evolua cu americanca Vania King, locul 908 WTA, fostă numărul 50 mondial.

Turneul de la Cincinnati va începe luni.

Afla mai multe despre: cincinnatipremier 5ana bogdanwtamonica niculescusorana cirstea 

viewscnt
Articole similare