Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Calvarul ia sfârşit pentru Hermannstadt. Când poate juca echipa lui Miriuţă primul meci la Sibiu din acest sezon

Calvarul ia sfârşit pentru Hermannstadt. Când poate juca echipa lui Miriuţă primul meci la Sibiu din acest sezon

Hermannstadt​

Comentarii

Hermannstadt are un start dezastruos în play-out, iar după cele patru meciuri fără victorie se află pe locul care ar trimite-o la barajul de menţinere în Liga I.

Echipa pregătită de Vasile Miriuţă a avut mari probleme încă din startul sezonului cu meciurile de acasă. Stadionul din Sibiu nu se ridică la standardele Ligii I, astfel că jucătorii lui Hermannstadt n-au beneficiat până acum de avantajul propriului teren. În acest sezon, sibienii au evoluat la meciurile considerate acasă la Târgu Mureş, apoi la Piteşti.

Calvarul poate lua sfârşit pe 19 aprilie. Lucrările la propriul stadion sunt aproape de a fi finalizate, iar echipa lui Miriuţă poate juca primul meci din acest sezon la Sibiu împotriva celor de la FC Voluntari. În cazul în care vor interveni alte probleme, Hermannstadt îşi va inaugura noua arenă la meciul cu Chiajna, programat pe 11 mai.

De altfel, pe tot parcursul acestui sezon, Vasile Miriuţă a ţinut să reamintească de fiecare dată de problemele pe care le are echipa sa: "Trebuie să facem sacrificii ca echipa sibiană să rămână în Divizia A, pentru că eu cred că suntem singura echipă din lume care va juca un campionat afară. Nu există. Dacă îmi zice cineva o altă echipă, îi dau casa mea de la Budapesta. Dacă mai joacă o altă echipă în deplasare un an, îi dau casa.

Sper să li se facă nişte statui băieţilor. Numai eu ştiu cum ne antrenăm şi cum jucăm. Chiar îmi pare rău că nu se asigură condiţiile pe care o echipă de Liga I, minime, trebuie să le aibă. Asta e, îi iau de lângă familie 3-4 zile pe săptămână cât ne antreăm, îi spun managerului să rezolve cazarea cu 2 săptămâni înainte, un teren de antrenament şi ne obişnuim, ce să facem? Trebuie să ne sacrificăm toţi. Şi eu şi jucătorii nu avem ce face".

Afla mai multe despre: hermannstadtsibiu 

viewscnt
Articole similare