Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Calvarul unui jucător din circuitul ATP: ”Mă uram, mă detestam în acel moment. Am fost un tâmpit!”

 Calvarul unui jucător din circuitul ATP: ”Mă uram, mă detestam în acel moment. Am fost un tâmpit!”

Tenis

Comentarii

Britanicul Dan Evans (numărul 28 mondial) mărturiseşte că a avut momente în care efectiv se detesta, imediat după ce a fost suspendat din circuit.

La 30 de ani, Dan Evans ocupă locul 28 în circuitul ATP. A strâns aproape 3 milioane de dolari din tenis şi este un jucător foarte bun pe suprafeţele dure. Impresionează prin lovitura sa de backhand cu mâna dreaptă, iar cea mai bună performanţă a sa la un turneu de mare şlem a fost calificarea în runda a patra la Australien Open 2017.

Totuşi, chiar dacă acum lucrurile arată din ce în ce mai bine pentru Dan, situaţia sa nu a fost mereu una favorabilă.

Evans a fost suspendat un an de zile pentru consum de cocaină. El a fost depistat pozitiv în aprilie 2017, imediat după Australian Open, în cel mai bun moment al carierei sale.

Într-un interviu acordat pentru My Sporting Mood, Dan Evans a explicat: ”Când am revenit am avut probleme reale să reintru în circuit. Nici nu am primit ajutor din partea oamenilor. Te gândeşti inevitabil în acele momente că ai fost un tâmpit. Nu eram de acord să văd un psiholog sportiv, dar cel cu care eu am lucrat a fost un tip foarte ok. Mi-a dat sfaturi bune şi acele sesiuni pe care le-am făcut cu el, nu au preţ. El m-a ajutat enorm, pentru că ajunsesem să mă urăsc, să mă detest” a declarat Dan Evans pentru sursa citată. 

Afla mai multe despre: dan evanstenisatp 

viewscnt
Articole similare